Couperosebehandeling met laser/licht

Couperose is een aandoening waarbij bloedvaatjes op wangen, kin, neus en voorhoofd chronisch verwijd zijn. Deze vaatjes zijn niet meer functioneel. De vaatjes zijn ontsierend en helaas gaan ze niet vanzelf weg. Couperose komt voornamelijk voor bij mannen en vrouwen van middelbare leeftijd.

Bij huidtherapie de Vocht wordt couperose behandeld met de Ellipse, een zeer krachtig  IPL-systeem.

De behandeling:  Het Ellipse IPL Vaathandstuk werkt doordat het licht in de huid selectief wordt geabsorbeerd door de hemoglobine in de rode bloedcellen van de vaatjes. De vaatjes worden hierdoor sterk verhit en gaan te gronde. De behandeling  kan zonder verdoving worden uitgevoerd en duurt gemiddeld vijftien tot dertig minuten. Na de behandeling wordt de huid gekoeld.  Er kan  roodheid en een lichte zwelling optreden, deze verdwijnt na enkele uren tot een dag.

Van vier weken voor tot vier weken na de behandeling is het belangrijk uw huid goed te beschermen tegen zonlicht. Het is aan te raden een zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor te gebruiken.

De meeste mensen zien al na de eerste behandeling  dat de huid er stralender uitziet en beter aanvoelt. Voor een optimaal resultaat zijn meestal 2, soms 3 behandelingen nodig.

Enkele prijzen:

Neus 80,-
Wangen 125,-
Wangen/Neus 150,-
Gelaat 225,-
Decolleté 225,-
Spidernaevus/Adersterretje 60,-

 

Vorige pagina: Definitief ontharen met laser/licht
Volgende pagina: Pigmentbehandeling met laser/licht

 

Terug naar beginpagina