Apotheek Piushaven

Prinsenhoeven 20
5017 GC Tilburg
T. 013-5358933
F. 013-5359418
apotheekpiushaven@ezorg.nl
www.apotheekpiushaven.nl

Apotheker
Drs. P.C.G. Hupperetz

Apotheek Piushaven biedt een compleet aanbod van farmaceutische zorg. Een belangrijk onderdeel van deze zorg is de levering van geneesmiddelen op recept, waarbij wij standaard een uitgebreide veiligheidscheck voor u uitvoeren. Bij deze veiligheidscheck moet u denken aan bijvoorbeeld de controle van de dosering van het geneesmiddel, maar ook aan het voorkomen van ongewenste combinaties met uw andere geneesmiddelen.

Apotheek Piushaven doet meer
Wij zijn ook de plek waar u terecht kunt met al uw vragen over geneesmiddelen. Hierbij kunt u denken aan vragen over de bijwerkingen van uw geneesmiddelen, bespreking van uw geneesmiddelengebruik, of dat een middel gebruikt mag worden tijdens de zwangerschap.

Apotheek Piushaven heeft tevens een groot assortiment van niet-receptplichtige geneesmiddelen, waarbij wij u graag van deskundig advies voorzien. En bent u op zoek naar een huidadvies, wij vertellen u graag over de mogelijkheden die ons Vichy assortiment u kan bieden. 

Een deskundig team van apothekers en apothekersassistentes nodigt u graag uit om eens een kijkje te komen nemen in onze apotheek . U kunt dan zelf ervaren wat apotheek Piushaven voor u kan betekenen. En wenst u wat meer privacy, de deur van onze spreekkamer staat altijd voor u open! 

U kunt uw recept uiteraard afgeven bij ons aan de balie, maar veel huisartsen kunnen de recepten ook elektronisch naar onze apotheek doorsturen. Na ontvangst van de recepten maken wij uw geneesmiddelen klaar. Soms moeten wij uw geneesmiddelen bestellen en zijn deze de volgende dag pas in huis. Wij raden u daarom aan om, indien mogelijk, uw geneesmiddelen een dag later pas te komen ophalen.

Vragen
Heeft u vragen over uw geneesmiddelen of wilt u graag een advies, ons team staat altijd voor u klaar. Wel is het handig als u van te voren een afspraak met ons maakt. Dit kan uiteraard telefonisch, maar ook via onze website.

Privacybeleid
Om veilige zorg te garanderen, ook als onze apotheek gesloten is, wisselt apotheek Piushaven uw gegevens uit met andere regionale zorgverleners. Deze gegevens bestaan uit uw persoonsgegevens en medicatiegegevens. Als u niet wilt dat wij uw gegevens uitwisselen met andere zorgverleners, dan kunt u bij ons een bezwaarformulier invullen.

Openingstijden
De apotheek is geopend op maandag t/m vrijdag van 8:00-17:30.
Buiten deze openingstijden alleen voor spoedgevallen bereikbaar:
Dienstapotheek Tilburg
Lage Witsiebaan 2a
5042 DA Tilburg
Tel: 0900-2357323

Contactformulier