PoliDirect

PoliDirect
Prinsenhoeven 44
5017 GC Tilburg
E-mail: info@polidirect.nl
Website: www.polidirect.nl

Openingstijden:
Maandag t/m zaterdag: 08:00 - 17:00u 

Over PoliDirect:
PoliDirect is een door het ministerie van VWS erkende Instelling voor Medisch Specialistische Zorg met als doel specialistische zorg te leveren dichtbij en in de buurt. Bij PoliDirect werken specialistische professionals die hun sporen hebben verdiend in het ziekenhuis en een passie hebben voor patiëntenzorg. Het team van gerenommeerde internisten en MDL-artsen bezien u en uw medische klachten vanuit de brede kennis en achtergrond van de interne geneeskunde. Het vriendelijk verplegend personeel biedt u de hoogste kwaliteit van zorg en begeleiding in een prettige en ontspannen omgeving. Bij PoliDirect staan kwaliteit van de behandeling, klantvriendelijkheid en servicegerichtheid centraal. Wachtlijsten ontbreken of zijn zeer kort.

Onderzoeken:
Een gastroscopie is een kijkonderzoek van de binnenkant van de slokdarm, maag en het eerste deel van de dunne darm (twaalfvingerige darm). Met een gastroscopie kan een arts vrijwel alle afwijkingen van de slokdarm en maag opsporen. 
Coloscopie is een kijkonderzoek van de dikke darm.
Bevolkinsonderzoek darmkanker coloscopie, PoliDirect is één van de centra die geselecteerd en gecertificeerd zijn om de darmonderzoeken te gaan uitvoeren. Is er bij het bevolkingsonderzoek bloed gevonden in uw ontlasting? Dan krijgt u een uitnodiging voor het maken van een afspraak voor darmonderzoek. In de uitslagbrief staat het nummer wat u hiervoor kunt bellen.
Proctologie / Aambeien (hemorroïden), heeft u last van uitgezakte zwellichamen bij de anus, pijn of bloedverlies tijdens de ontlasting dan komt u in aanmerking voor onze anale klachten polikliniek. Op deze kliniek wordt u gezien door een chirurg die indien nodig in het zelfde consult op de behandelkamer in de anus kan kijken en een gepaste behandeling kan inzetten.

PoliDirect is een ZKN-gecertificeerde instelling.

Wilt u meer weten?
Kijk dan op onze website: www.polidirect.nl

Vorige pagina